Dövme Kaç Seansta Silinir ?

Ekim 1, 2019 Kapalı ile admin

Çoğu hastanın ihtiyaç duyduğu ortalama seans sayısı 5 ile 10 arasındadır. Daha küçük veya belirgin şekilde solmuş dövmeleri olan hastalar sadece 3 ila 4 seansa ihtiyaç duyabilir. Bir hastanın seans sonrası mürekkebi temizleme oranını görmeye başlayana kadar bir hastanın ne kadar seansa ihtiyaç duyacağını bilmek imkansızdır. Konsültasyonunuz sırasında, lazer teknisyenlerimizden biri, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlı olarak ihtiyacınız olan seans sayısını en iyi şekilde tahmin etmek için dövmenizi şahsen değerlendirecektir:

  • Dövme yaşı
  • Dövmenin boyutu
  • Dövmenin yeri
  • Dövme mürekkebi renkleri
  • Mürekkep derinliği
  • Mürekkep yoğunluğu
  • Önceden var olan yara izi
  • Hasta sağlığı

Bir sonraki seansmden önce ne kadar beklemem gerekiyor?

Cildinize başka bir seansa girmeden önce iyileşmesi için yeterli zaman vermek üzere 6 ila 8 hafta arayla seansler planlıyoruz. Cildinizin ne kadar çabuk iyileştiğine bağlı olarak, her seans arasındaki süre değişebilir. İyileşme sürecine çok erken bir seans koymak vücudunuza iyiden daha fazla zarar verebilir. Lazer dövme sildirme uzun bir süreçtir, ancak sonuç beklemeye değer.

Lazer dövme sildirme maliyeti ne kadardır?

InkAway Laser Dövme Sildirme, bütçenizin gereksinimlerini karşılamak için rekabetçi fiyatlarla uygun fiyatlı seansler sunar. Fiyatlarımızı, seans edilecek dövmenin boyutuna ve hastanın ihtiyaç duyacağı seans sayısına dayandırıyoruz. InkAway ayrıca bir başka uygun ödeme yöntemi olarak finansman seçenekleri de sunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için finansman sayfamızı ziyaret edin.

Lazerle dövme sildirme acıyor mu?

Lazer hissi en sık deriye yapışmış lastik bir bant ile karşılaştırılır. Herkes farklı bir ağrı eşiğini tolere ettiği için, her hasta farklı bir deneyime sahip olacaktır. Neyse ki, lazer dövmesinin kaldırılması, seans edilen dövmenin boyutuna bağlı olarak 1 ila 20 dakika arasında süren çok hızlı bir işlemdir. Hastalara, dövme yaptırmak suretiyle oturabiliyorlarsa, birinin çıkartılmasını kesinlikle kaldırabileceklerini temin etmeyi seviyoruz.

InkAway Laser Dövme Sildirme, hasta konforunu en üst düzeye çıkarmak ve her türlü ağrıyı hafifletmek için Zimmer Cryo 6 soğutma cihazını kullanır. Bu soğutma makinesi, doğrudan -30 ° C’de soğuk havayı doğrudan mürekkebin bulunduğu cilde yayınlar – seans seansınızdan önce, sırasında ve sonrasında.

Herhangi bir yan etkisi var mı?

Lazerle dövme silme, çok az yan etki ortaya çıkaran çok güvenli bir işlemdir. Hastaların yaşadığı en yaygın yan etkiler kızarıklık, şişme, kabarma ve kabuklanmadır. Bu yan etkilerin hepsi geçicidir ve sonunda dövmeniz iyileştikçe ortadan kalkar. Yara izi veya enfeksiyon riskini önlemek için, hastalara herhangi bir kabuk veya kabarcık toplamasını engellemekten kaçınmaları şiddetle tavsiye edilir. Uygun bakım talimatlarını uyguladığınız sürece, cildiniz kalıcı yan etkiler olmadan net ve güzel bir şekilde iyileşmelidir.

Bir örtbas için dövmemi hafifletir misin?

Evet! Dövmenin tamamen kaldırılmasına ek olarak, InkAway ayrıca bir dövmenin kısmen kaldırılmasını ve bir dövme dövme için hazırlık yaparken dövmelerin solmasını sağlar.

Birçok hasta istenmeyen mürekkeple başa çıkmak için bir çözüm olarak örtmeli dövmeler kullanır. Kapak dövmeleri, mevcut bir dövmeyi başka bir sanat eseriyle kaplayarak gizler. Ne yazık ki, dövme sanatçıları gerçekten karanlık veya çok fazla mürekkep içeren mevcut dövmeleri kapatmakta zorluk çekiyorlar. Lazer dövme sildirme, örtücü dövmeler için mükemmel bir çözümdür, çünkü orijinal dövmeyi keser, dövme sanatçılarına tasarımları üzerinde daha temiz ve esnek bir çalışma sağlar.

Neden Ink Away Laser Dövme Sildirme’yi seçmeliyim?

InkAway, insanlara yalnızca istenmeyen mürekkepleri ile parça yollarında yardımcı olmaya odaklanan özel bir lazer dövme çıkarma kliniğidir. Biz bu alanda uzmanız ve hastalarımızın hedeflerine ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Lazerle dövme sildirme yaklaşımımız, yüksek eğitimli personelin uzmanlığıyla eşleştiğinde lazer teknolojisindeki en son gelişmeleri kullanır. Hastalarımızın mümkün olan en az miktarda seanslarda mutlak en iyi sonuçları almasını sağlamak için endüstri lideri Astanza Trinity dövme sildirme teknolojisine yatırım yaptık. Yüksek kalitede bakım ve lazer dövme sildirme bilgisi ile gurur duyuyoruz. Bugün bizi arayın ve LaserAway’in Philadelphia’nın lazer dövme sildirme için bir numaralı tercihi olduğunu kendiniz görün.