Evde Dövme Silme

Ekim 1, 2019 Kapalı ile admin

Dövmeyi silmeyi seçmek büyük bir karardır, ancak bir kez seçim yapıldıktan sonra, çoğu insan en kısa sürede derisinden mürekkebi almaya isteklidir. İnternete atlamak ve evdeki dövmeyi hızlıca nasıl çıkaracağınıza bakmaya başlıyorsanız, sizi o rotaya karşı uyarıyorum.

Evde dövmeyi çıkarmak hızlı ve kolaydır. Genellikle ağrılı olabilir ve hatta ilk başta dövmenizden daha fazla pişmanlık bırakabilirsiniz.

Evde Dövmeleri silmek İçin Salabrazyon / Dermabrazyon Kullanma

İnternet korkunç önerilerle doludur. İstenmeyen pigmentli cildi tam anlamıyla zımparalayan dermabrazyondan, cildinizi ısıtmak ve kazımak için tuz karışımı kullanmaya kadar (salabrazyon). Bu DIY dövme çıkarma işlemlerinden birini denemek istiyorsanız, dövme işleminin iyileşme sürecinin sonunda hafiflediğini veya kaldırıldığını bulabilir veya bulamayabilirsiniz, ancak evde dövme çıkarmayı deneyen birçok kişi bir yara izi olduğunu görür. yerinde bıraktı.

Bir doktor bunları evde iddia ettiği kadar ileri götürür ki dövme çıkarma yöntemleri dövmenize gazyağı atmaya ve ateşe yakmaya eşdeğerdir. Bu nedenle, dövmenizi nasıl silmek istediğinize karar vermeden önce seçeneklerinizi göz önünde bulundurmanız ve kullanabileceğiniz yöntemleri araştırmanız son derece önemlidir.

Baştan çıkarıcı olduğunu biliyorum, ancak evde dövmeyi silmek sadece yavaş ve etkisiz değil, riskli. Steril olmayan bir ortamda cildinizin üst tabakasını çıkarmak için dermabrazyon veya salabrazyon kullanılması, özellikle alan büyükse enfeksiyona ve ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Basitçe söylemek gerekirse, muhtemelen salabrazyon veya dermabrazyon kullanan herhangi bir dövme çıkarma yöntemi düşünmemelisiniz.

Topikal Evde Dövme Silme Yöntemleri

Evde bir dövmeyi hızlıca nasıl çıkaracaklarını arayanlar için bir kaç seçenek bırakılmış, birçoğu kremle tekrarlanan uygulamaları veya diğer doğal bileşenleri kullanarak dövmeyi hafifletmeye yönelik topikal ilaçlar. Bunlar genellikle salabrazyon veya dermabrazyondan daha güvenli olsalar da genellikle aradığınız tam bir temizleme etkisi sağlamazlar.

Değiştirmek İstiyor Ama Nereden Başlayacağınızı Bilmiyor Musunuz?

Çalışma Kitabımız Hayalinizdeki Hayatı Tasarlamanız İçin Size Rehberlik Ediyor

Özel olarak dövme çıkarma için pazarlanan kremler mevcuttur, ancak çoğu insan bu ürünleri kullandıktan sonra cildin küçük tahrişinden renksizleşmesine veya hatta kabarmasına kadar çeşitli belirtiler gösterir. Diğer topikal tedaviler kimyasal kabukları içerir, ancak yukarıda belirtilen yöntemlerden daha güvenli değildirler ve yara izlerine de neden olabilirler.

Tüm Doğal Dövme Silme yöntemleri

Evde dövmelerin kaldırılması için diğer seçenekler arasında limon suyu, bal veya aloe vera karışımı, paederia tomentosa ve E vitamini karışımı yer alır. Bunlar çok daha doğal çözümlerdir, ancak cildin tüm alanını yavaş yavaş aydınlatmaya odaklanın ve uzun bir zaman geçirin sonuçları göstermek için. Bunlar daha güvenli seçenekler olarak kabul edilir, ancak sonuçlardan memnun kalmanız pek mümkün değildir.

En İyi Dövme Silme Yöntemi

En az rahatsızlık ve en düşük riskle en iyi sonuçları elde etmek için, bölgenizde profesyonel bir lazer dövme temizleme servisi aramanızı şiddetle tavsiye ederim. Lazerle dövme silme, yalnızca dövmeyi silmenin en güvenli yöntemi değil, aynı zamanda en hızlısıdır.

Bununla birlikte, lazer dövmesinin kaldırılmasından önce ve sonra yapmanız gereken birkaç çok özel şey vardır. Tek bir seans 2 ila 30 dakika arasında sürebilir ve çoğu dövmeler toplam 3 ila 6 seans arasında tamamen çıkarılır. Dövme çıkarma dükkanları, dövme çıkarma işlemini hızlı ve acısız yapmak için gerekli tüm konforlarla hazırlanan profesyonelce eğitilmiş sağlık personeline sahiptir.

Sonuç:

Dövmeyi silme nedenlerinize karar verdikten sonra, bir dövmeyi evde çabucak silmenın sadece gerçekçi bir beklenti olmadığını hatırlamak önemlidir. En hızlı, en güvenli ve en etkili çözüm, profesyonel bir ziyaret gerektirir.

Evde dövme silme yöntemleri genellikle çok risklidir ve sonuçta gerçekçi bir çözüm olarak değerlendirilemeyecek kadar etkisizdir. Vaktiniz varsa ve nakit paraya mahkumsanız, güvenli olduğu kanıtlanmış doğal tedaviler hakkında daha fazla araştırma yapmaktan zarar gelmez, ancak beklentilerinizi giderir.

Dövmenizin hızlı bir şekilde ve en az riskle kaldırılmasını istiyorsanız, profesyonel lazer dövme silmenizi gerektirir. Hangi yöntemi seçerseniz seçin, lütfen ek araştırma yapın ve yanma ve yara izi riskini en aza indirmek için elinizden geleni yapın.